www.belspedteam.eu Belsped Team Logistic Facebook oldala

Ajánlatkérés

Nemzetközi közúti szállítmányozás, fuvarozás

Naponta indítunk járatokat direkt küldeményekkel (háztól - házig) átrakás nélkül Európa szinte összes országába és vissza. Gépkocsijaink döntően különféle ponyvás felépítményű járművek, melyek kiválóan alkalmasak normál kereskedelmi áruk szállítására, de lehetőség van ADR-es küldemények, vagy éppen túlméretes... 

BELFÖLDI FUVAROZÁS, szállítmányozás

Belföldi disztribúciós szolgáltatásunk 24-48 órás határidővel szolgálja ki az ország teljes területét. Ugyanilyen határidővel végezzük a nemzetközi forgalomban beérkező gyűjtőáruk terítését, az export küldemények begyűjtését, illetve vámáruk vámkezelést követő kiszállítását. 

Tengerentúli konténer szállítmányozás

Teljes konténer rakományok (FCL), részrakományok (LCL), valamint gyűjtőáru továbbítását tengeren túli viszonylatokban kikötői ügynökségeinken és különböző hajótársaságokon keresztül szervezzük, beleértve a kikötői szolgáltatásokat, a vámkezelést, a hajóraklevél kiállítását és a házhoz szállítást is.

Raktározás, logisztika

Gyűjtő- és tranzitraktárunk a Csepel- Szabadkikötő vonzáskörzetében, a Szikratávíró utca 17-21 alatt, a Masped Logisztikai Központ területén található. A terület behajtási övezeten kívül esik,  jól megközelíthető, mind az MO-ás körgyűrű autópálya csatlakozásai, mind a főváros belső kerületei könnyen elérhetőek.

ÁRUBIZTOSÍTÁS KÖTÉS

Vállaljuk speciális méretekkel vagy túlsúllyal bíró áruk fuvarszervezését, illetve a szállítmányok kezelését is. Ezen felül daruzást is intézünk 10-20 tonnás gépek átrakására.